Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр
Факультет:
Технологічне
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
60
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
27
Подано оригіналів:
27
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Бежан Олена Дмитрівна 14.20 + 0.00 6.20 0.00 8.00 0.00 +
2 Оліщук Ольга Олександрівна 19.97 0.00 9.97 0.00 10.00 0.00 +
3 Апціаурі Світлана Олегівна 19.33 0.00 9.33 0.00 10.00 0.00 +
4 Ходзінська Марина Ігорівна 18.71 0.00 8.71 0.00 10.00 0.00 +
5 Клочкова Юлія Вікторівна 18.39 0.00 9.39 0.00 9.00 0.00 +
6 Шевченко Анастасія Олександрівна 17.61 0.00 8.61 0.00 9.00 0.00 +
7 Біда Вікторія Ігорівна 17.29 0.00 9.29 0.00 8.00 0.00 +
8 Нікулін Андрій Сергійович 16.96 0.00 8.96 0.00 8.00 0.00 +
9 Редунова Олександра Геннадіївна 16.46 0.00 8.46 0.00 8.00 0.00 +
10 Хоруженко Катерина Віікторівна 16.37 0.00 8.37 0.00 8.00 0.00 +
11 Поплавська Ганна Юріївна 16.23 0.00 8.23 0.00 8.00 0.00 +
12 Гулько Ганна Валентинівна 16.06 0.00 8.06 0.00 8.00 0.00 +
13 Пащенко Олена Олександрівна 16.02 0.00 8.02 0.00 8.00 0.00 +
14 Лобзенко Катерина Володимирівна 15.92 0.00 7.92 0.00 8.00 0.00 +
15 Гоппов Олексій Костянтинович 15.87 0.00 7.87 0.00 8.00 0.00 +
16 Щербина Вікторія Олегівна 15.69 0.00 8.69 0.00 7.00 0.00 +
17 Лотнік Ольга Юріївна 15.69 0.00 7.69 0.00 8.00 0.00 +
18 Берліян Катерина Олегівна 15.58 0.00 7.58 0.00 8.00 0.00 +
19 Ітчіна Ніна Леонідівна 15.54 0.00 7.54 0.00 8.00 0.00 +
20 Чувакіна Катерина Анатоліївна 14.94 0.00 7.94 0.00 7.00 0.00 +
21 Чорний Володимир Миколайович 14.56 0.00 6.56 0.00 8.00 0.00 +
22 Ситнік Анастасія Олександрівна 14.35 0.00 6.35 0.00 8.00 0.00 +
23 Череднюк Ганна Олегівна 14.04 0.00 7.04 0.00 7.00 0.00 +
24 Бочева Кристина Михайлівна 13.40 0.00 5.40 0.00 8.00 0.00 +
25 Дорошенко Станіслав Ігорович 12.11 0.00 7.11 0.00 5.00 0.00 +
26 Красножон Богдан Дмитрович 11.53 0.00 5.53 0.00 6.00 0.00 +
27 Гончаренко Оксана Олександрівна 9.70 0.00 5.70 0.00 4.00 0.00 +