Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Харчових технологій, готельного, ресторанного та туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
5
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
4
Подано оригіналів:
4
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Буряк Руслана Анатоліївна 12.77 0.00 4.77 0.00 8.00 0.00 +
2 Попович Галина Павлівна 12.75 0.00 4.75 0.00 8.00 0.00 + +
3 Кондрашова Дар'я Павлівна 12.58 0.00 4.58 0.00 8.00 0.00 +
4 Кузьменко Євгеній Іванович 12.02 0.00 4.02 0.00 8.00 0.00 +