Зачекайте...

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

Молодший спеціаліст
Факультет:
Відділення технологічних дисциплін спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво макаронних,кондитерських виробів і харчоконцентратів"
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1.3
Подано заяв:
13
Подано оригіналів:
13
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Сорока Анастасія Олександрівна 21.20 + 0.00 6.70 1.50 13.00 0.00 +
2 Башинська Марина Юріївна 22.00 0.00 9.00 0.00 13.00 0.00 +
3 Яцюк Яна Петрівна 22.00 0.00 10.00 0.00 12.00 0.00 +
4 Карбан Маргарита Володимирівна 21.90 0.00 9.90 0.00 12.00 0.00 +
5 Токман Юлія Сергіївна 21.00 0.00 9.00 0.00 12.00 0.00 +
6 Байдюк Євгенія Дмитрівна 20.90 0.00 8.90 0.00 12.00 0.00 +
7 Зінченко Оксана Сергіївна 20.04 0.00 8.04 0.00 12.00 0.00 +
8 Протас Марина Сергіївна 18.00 0.00 8.00 0.00 10.00 0.00 +
9 Мордань Яна Сергіївна 17.40 0.00 6.40 0.00 11.00 0.00 +
10 Білик Тетяна Павлівна 16.10 0.00 7.10 0.00 9.00 0.00 +
11 Сергієнко Дмитро Вячеславович 14.70 0.00 6.70 0.00 8.00 0.00 +
12 Богданова Вікторія Миколаївна 14.40 0.00 6.40 0.00 8.00 0.00 +
13 Антіпов Роман Костянтинович 12.90 0.00 4.90 0.00 8.00 0.00 +