Зачекайте...

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

Молодший спеціаліст
Факультет:
Відділення технологічних дисциплін спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво макаронних,кондитерських виробів і харчоконцентратів"
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
4
Конкурс:
1
Подано заяв:
4
Подано оригіналів:
4
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Вертелецька Наталія Павлівна 564.30 288.50 166.80 109.00 0.00 0.00 +
2 Клименко Вікторія Миколаївна 462.30 296.50 165.80 0.00 0.00 0.00 +
3 Захарченко Марина Григорівна 446.20 277.50 168.70 0.00 0.00 0.00 +
4 Вітренко Анжела Юріївна 409.60 267.50 142.10 0.00 0.00 0.00 +