Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1.2
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
12
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Сало Ігор Олександрович 416.10 + 265.50 150.60 0.00 0.00 0.00 +
2 Олійник Владислав Олександрович 515.90 333.00 182.90 0.00 0.00 0.00 +
3 Іщенко Дана Анатоліївна 499.50 319.50 180.00 0.00 0.00 0.00 +
4 Половці Артем Стефанович 488.30 314.00 174.30 0.00 0.00 0.00 +
5 Оськіна Анастасія Олександрівна 476.10 315.00 161.10 0.00 0.00 0.00 +
6 Сідак Оксана Олександрівна 464.90 292.50 172.40 0.00 0.00 0.00 +
7 Переходько Надія Володимирівна 463.80 279.00 184.80 0.00 0.00 0.00 +
8 Кисіль Анастасія Валеріївна 452.00 281.50 170.50 0.00 0.00 0.00 +
9 Корогод Катерина Олександрівна 448.80 273.50 175.30 0.00 0.00 0.00 +
10 Гончаренко Альона Андріївна 445.80 280.00 165.80 0.00 0.00 0.00 +
11 Піка Роман Васильович 444.50 281.50 163.00 0.00 0.00 0.00 +
12 Дженгура Оксана Володимирівна 418.90 274.00 144.90 0.00 0.00 0.00 +