Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
2
Конкурс:
3
Подано заяв:
6
Подано оригіналів:
6
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Редька Андрій Юрійович 14.83 0.00 4.83 0.00 10.00 0.00 +
2 Патлах Ольга Михайлівна 14.14 0.00 4.14 0.00 10.00 0.00 +
3 Язикова Катерина Сергіївна 12.00 0.00 4.00 0.00 8.00 0.00 +
4 Яковенко Тетяна Олександрівна 10.12 0.00 4.12 0.00 6.00 0.00 +
5 Сонін Олександр Михайлович 9.95 0.00 3.95 0.00 6.00 0.00 +
6 Мілько Надія Михайлівна 9.90 0.00 3.90 0.00 6.00 0.00 +