Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1
Подано заяв:
10
Подано оригіналів:
10
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Лемешенко Світлана Володимирівна 15.00 0.00 5.00 0.00 10.00 0.00 +
2 Глуходід Денис Миколайович 14.98 0.00 4.98 0.00 10.00 0.00 +
3 Скафа Олена Олександрівна 14.95 0.00 4.95 0.00 10.00 0.00 +
4 Малимоненко Ольга Олександрівна 14.55 0.00 4.55 0.00 10.00 0.00 +
5 Голопьорова Аліна Миколаївна 14.40 0.00 4.40 0.00 10.00 0.00 +
6 Каліщук Родіон Родіонович 13.69 0.00 4.69 0.00 9.00 0.00 +
7 Легенько Ірина Ігорівна 13.45 0.00 4.45 0.00 9.00 0.00 +
8 Шемет Аліна Анатоліївна 12.90 0.00 4.90 0.00 8.00 0.00 +
9 Котляр Яна Сергіївна 12.31 0.00 4.31 0.00 8.00 0.00 +
10 Стегній Зоя Анатоліївна 11.17 0.00 4.17 0.00 7.00 0.00 +