Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
100
Бюджетних місць:
20
Конкурс:
1.3
Подано заяв:
26
Подано оригіналів:
26
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Кошман Катерина Павлівна 9.16 0.00 4.16 0.00 5.00 0.00 +
2 Савченко Юлія Анатоліївна 9.07 0.00 4.07 0.00 5.00 0.00 +
3 Камінцев Станіслав Олександрович 9.00 0.00 4.00 0.00 5.00 0.00 +
4 Зелений Денис Віталійович 8.98 0.00 4.98 0.00 4.00 0.00 +
5 Щербак Марина Володимирівна 8.90 0.00 3.90 0.00 5.00 0.00 +
6 Лисенко Антоніна Дмитрівна 8.76 0.00 3.76 0.00 5.00 0.00 +
7 Палажченко Сергій Володимирович 8.48 0.00 3.48 0.00 5.00 0.00 +
8 Мурза Олександра Романівна 8.45 0.00 4.45 0.00 4.00 0.00 +
9 Нагорний Сергій Олександрович 8.24 0.00 3.24 0.00 5.00 0.00 +
10 Колесник Марина Миколаївна 8.14 0.00 4.14 0.00 4.00 0.00 +
11 Лазуренко Тетяна Дмитрівна 8.14 0.00 4.14 0.00 4.00 0.00 +
12 Кладкова Вікторія Іллівна 8.12 0.00 4.12 0.00 4.00 0.00 +
13 Вензенко Ярослав Юрійович 8.05 0.00 3.05 0.00 5.00 0.00 +
14 Фатєєва Катерина Миколаївна 8.04 0.00 4.04 0.00 4.00 0.00 +
15 Довбах Олександр Петрович 7.92 0.00 3.92 0.00 4.00 0.00 +
16 Петренко Роман Іванович 7.79 0.00 3.79 0.00 4.00 0.00 +
17 Гриненко Ганна Миколаївна 7.36 0.00 4.36 0.00 3.00 0.00 +
18 Майорова Діана Володимирівна 7.19 0.00 4.19 0.00 3.00 0.00 +
19 Лазуренко Анна Дмитрівна 7.14 0.00 4.14 0.00 3.00 0.00 +
20 Яременко Наталія Олександрівна 7.05 0.00 4.05 0.00 3.00 0.00 +
21 Гудим Олена Петрівна 6.80 0.00 3.80 0.00 3.00 0.00 +
22 Сенін Олександр Вікторович 4.12 0.00 4.12 0.00 0.00 0.00 +
23 Панченко Анатолій Васильович 3.55 0.00 3.55 0.00 0.00 0.00 +
24 Кучеренко Вадим Вікторович 3.45 0.00 3.45 0.00 0.00 0.00 +
25 Сизон Євгенія Олександрівна 3.26 0.00 3.26 0.00 0.00 0.00 +
26 Марченко Віталій Вікторович 3.05 0.00 3.05 0.00 0.00 0.00 +