Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Спеціалізація:
Технік-технолог з технології харчування
Всього місць:
75
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1
Подано заяв:
10
Подано оригіналів:
10
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Креховець Ольга Богданівна 372.80 0.00 183.80 0.00 189.00 0.00 + +
2 Хомик Іванна Василівна 355.10 0.00 179.10 0.00 176.00 0.00 + +
3 Хаблюк Вікторія Юріївна 352.60 0.00 188.60 0.00 164.00 0.00 + +
4 Мартиняк Ігор Миколайович 347.10 0.00 179.10 0.00 168.00 0.00 + +
5 Махно Наталя Василівна 341.90 0.00 181.90 0.00 160.00 0.00 + +
6 Ковбаса Тетяна Василівна 325.80 0.00 165.80 0.00 160.00 0.00 +
7 Гук Назарій Борисович 323.30 0.00 174.30 0.00 149.00 0.00 +
8 Равчук Назар Олександрович 314.40 0.00 154.40 0.00 160.00 0.00 +
9 Ільків Роман Іванович 303.30 0.00 175.30 0.00 128.00 0.00 +
10 Дробоцький Денис Павлович 288.30 0.00 156.30 0.00 132.00 0.00 +