Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
12
Конкурс:
1.8
Подано заяв:
22
Подано оригіналів:
20
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 АГРЕС ГАННА МИРОНІВНА 4.19 + 0.00 3.19 0.00 1.00 0.00 +
2 ЮКАЛО АНДРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ 6.50 0.00 5.00 0.00 1.50 0.00 +
3 ШЕВСЬКА ЛЮДМИЛА ВАСИЛІВНА 6.03 0.00 4.83 0.00 1.20 0.00 +
4 ГВАРАДЗЕ ГЕОРГІЙ ОЛЕКСІЙОВИЧ 5.77 0.00 4.47 0.00 1.30 0.00 +
5 ВАРЕНИК ІРИНА МИКОЛАЇВНА 5.74 0.00 4.44 0.00 1.30 0.00 +
6 ЯКУБЕЦЬ ІРИНА МИХАЙЛІВНА 5.64 0.00 4.64 0.00 1.00 0.00 +
7 КРАВЧЕНЮК ХРИСТИНА ЮРІЇВНА 5.61 0.00 4.31 0.00 1.30 0.00 +
8 СТРІЛЬЧУК МАР'ЯНА БОГДАНІВНА 5.58 0.00 4.28 0.00 1.30 0.00 +
9 ТАНАСЕВИЧ ЄВГЕН ОЛЕГОВИЧ 5.55 0.00 4.25 0.00 1.30 0.00 +
10 ВАНКЕВИЧ ОЛЬГА ПЕТРІВНА 5.52 0.00 4.42 0.00 1.10 0.00 +
11 МАЦЮК МАРІЯ МИХАЙЛІВНА 5.42 0.00 4.42 0.00 1.00 0.00 +
12 МАКАР УЛЯНА ІГОРІВНА 5.38 0.00 4.28 0.00 1.10 0.00 +
13 ВАСИК ЛІЛІЯ ЮРІЇВНА 4.32 + 0.00 3.52 0.00 0.80 0.00
14 ЗАДОРОЖНИЙ ВОЛОДИМИР ВОЛОДИМИРОВИЧ 7.63 0.00 3.63 0.00 4.00 0.00 +
15 ВАСИК ЮЛІЯ ЮРІЇВНА 4.57 0.00 3.57 0.00 1.00 0.00
16 КУТРАНЬ ВІКТОРІЯ ОЛЕКСІЇВНА 4.17 0.00 4.17 0.00 0.00 0.00 +
17 УЛЬЯНОВИЧ ОЛЕКСАНДР СЕРГІЙОВИЧ 4.06 0.00 4.06 0.00 0.00 0.00 +
18 ЧАЙКА МАРІЯ ЮРІЇВНА 4.03 0.00 4.03 0.00 0.00 0.00 +
19 СВІДЕРСЬКИЙ МИРОН ІВАНОВИЧ 4.00 0.00 4.00 0.00 0.00 0.00 +
20 СМОКТІЙ ОЛЕНА ВОЛОДИМИРІВНА 3.89 0.00 3.89 0.00 0.00 0.00 +
21 ДЕМ'ЯНИК МИКОЛА ВОЛОДИМИРОВИЧ 3.81 0.00 3.81 0.00 0.00 0.00 +
22 ВОЛЯНЮК НАДІЯ МИХАЙЛІВНА 3.78 0.00 3.78 0.00 0.00 0.00 +