Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Технології органічних речовин
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології жирів і жирозамінників
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
13
Конкурс:
1.2
Подано заяв:
15
Подано оригіналів:
15
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Козакова Надія Олександрівна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
2 Губський Олег Юрійович 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
3 Колодяжна Світлана Вікторівна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
4 Столбовська Аліса Володимирівна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
5 Єрмолаєва Катерина Валеріївна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
6 Сорока Альона Тарасівна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
7 Коновал Євгенія Олександрівна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
8 Мягков Андрій Сергійович 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
9 Котляренко Владислав Олександрович 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
10 Важов-Ненахов Олександр Олександрович 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
11 Корінько Андрій Олександрович 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
12 Захарчук Тетяна Валеріївна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
13 Мілашенко Олена Ігорівна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
14 Ткач Тетяна Ігорівна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
15 Компанієць Андрій Григорович 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +