Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Технології органічних речовин
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології продуктів бродіння і виноробства
Всього місць:
40
Бюджетних місць:
7
Конкурс:
1.1
Подано заяв:
8
Подано оригіналів:
8
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Черненко Костянтин Анатолійович 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
2 Панченко Дмитро Васильович 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
3 Свєцька Марина Сергіївна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
4 Пилипенко Вікторія Вікторівна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
5 Манаєва Олена Іванівна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
6 Юзвенко Єлизавета Орестівна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
7 Олійник Марія Станіславівна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
8 Биндич Ксенія Андріївна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +