Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр
Факультет:
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
20
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
2.4
Подано заяв:
24
Подано оригіналів:
10
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Шкарупета Тетяна Андріївна 675.40 492.50 182.90 0.00 0.00 0.00 +
2 Михайлець Юлія Василівна 662.20 476.50 185.70 0.00 0.00 0.00 + +
3 Андрусенко Дар'я Геннадіївна 648.30 473.00 175.30 0.00 0.00 0.00 +
4 Димченко Володимир Олександрович 646.20 470.00 176.20 0.00 0.00 0.00 +
5 Шрам Тетяна Вікторівна 639.60 470.00 169.60 0.00 0.00 0.00 +
6 Коваль Тетяна Анатоліївна 625.90 462.00 163.90 0.00 0.00 0.00 +
7 Істратов Дмитро Миколайович 619.50 457.50 162.00 0.00 0.00 0.00 +
8 Міщанін Костянтин Сергійович 616.90 452.00 164.90 0.00 0.00 0.00 +
9 Найдьон Віктор Миколайович 595.60 434.50 161.10 0.00 0.00 0.00 +
10 Пашков Руслан Олегович 576.80 429.00 147.80 0.00 0.00 0.00 +
11 Стрілюк Анастасія Андріївна 630.70 462.00 168.70 0.00 0.00 0.00
12 Голуб Іван Іванович 627.80 452.50 175.30 0.00 0.00 0.00
13 Сучков Віктор Вікторович 622.40 449.00 173.40 0.00 0.00 0.00
14 Сурков Мстислав Володимирович 615.10 455.00 160.10 0.00 0.00 0.00
15 Прокопенко Олексій Леонідович 614.30 476.00 138.30 0.00 0.00 0.00
16 Мартинов Сергій Володимирович 612.70 444.00 168.70 0.00 0.00 0.00
17 Євсюков Сергій Валерійович 610.70 443.00 167.70 0.00 0.00 0.00
18 Стобород Яна Олександрівна 606.40 442.50 163.90 0.00 0.00 0.00
19 Пірятін Сергій Павлович 605.60 445.50 160.10 0.00 0.00 0.00
20 Фоменко Максим Анатолійович 588.80 442.00 146.80 0.00 0.00 0.00
21 Мельник Артем Сергійович 582.50 429.00 153.50 0.00 0.00 0.00
22 Ваганян Асмик Сімонівна 578.10 417.00 161.10 0.00 0.00 0.00
23 Бабій Владислав Анатолійович 574.90 420.50 154.40 0.00 0.00 0.00
24 Чернега Владислав Олегович 572.60 411.50 161.10 0.00 0.00 0.00