Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
4
Конкурс:
1.5
Подано заяв:
6
Подано оригіналів:
6
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Костиренко Світлана Олегівна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
2 Старікова Ольга Миколаївна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
3 Кудрявцева Вікторія Валеріївна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
4 Чумак Дар'я Валеріївна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
5 Михайлевич Аліна Олександрівна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
6 Борисенко Тетяна Олександрівна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +