Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
9
Конкурс:
1.2
Подано заяв:
11
Подано оригіналів:
11
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Наволокова Аліна Сергіївна 180.00 0.00 0.00 0.00 180.00 0.00 +
2 Луценко Олександр Юрійович 162.00 0.00 0.00 0.00 162.00 0.00 +
3 Лавинда Аліна Євгеніївна 160.00 0.00 0.00 0.00 160.00 0.00 +
4 Андрієвський Андрій Юрійович 156.00 0.00 0.00 0.00 156.00 0.00 +
5 Колеснік Євген Леонідович 156.00 0.00 0.00 0.00 156.00 0.00 +
6 Ореховський Євген Олександрович 156.00 0.00 0.00 0.00 156.00 0.00 +
7 Фоменко Іван Микорлайович 156.00 0.00 0.00 0.00 156.00 0.00 +
8 Кондрашов Михайло Сергійович 152.00 0.00 0.00 0.00 152.00 0.00 +
9 Сергєєва Оксана Володимирівна 152.00 0.00 0.00 0.00 152.00 0.00 +
10 Михайлик Сергій Ігорович 148.00 0.00 0.00 0.00 148.00 0.00 +
11 Шкіль Юрій Вікторович 144.00 0.00 0.00 0.00 144.00 0.00 +