Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
12
Конкурс:
1.2
Подано заяв:
14
Подано оригіналів:
14
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Бондаренко Віктор Анатолійович 182.00 0.00 0.00 0.00 182.00 0.00 +
2 Сторожук Дмитро Борисович 182.00 0.00 0.00 0.00 182.00 0.00 +
3 Козир Анна Вадимівна 168.00 0.00 0.00 0.00 168.00 0.00 +
4 Заломіхіна Юлія Юріївна 168.00 0.00 0.00 0.00 168.00 0.00 +
5 Вітренко Наталія Сергіївна 166.00 0.00 0.00 0.00 166.00 0.00 +
6 Панич Ірина Володимирівна 164.00 0.00 0.00 0.00 164.00 0.00 +
7 Мироненко Олена Олександрівна 162.00 0.00 0.00 0.00 162.00 0.00 +
8 Воробей Микола Станіславович 160.00 0.00 0.00 0.00 160.00 0.00 +
9 Крем'янська Карина Віталіївна 158.00 0.00 0.00 0.00 158.00 0.00 +
10 Дудніков Іван Сергійович 158.00 0.00 0.00 0.00 158.00 0.00 +
11 Коханська Христина Сергіївна 156.00 0.00 0.00 0.00 156.00 0.00 +
12 Олійник Сергій Олександрович 154.00 0.00 0.00 0.00 154.00 0.00 +
13 Бобилєва Юлія Андріївна 152.00 0.00 0.00 0.00 152.00 0.00 +
14 Могильна Христина Іванівна 150.00 0.00 0.00 0.00 150.00 0.00 +