Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр
Факультет:
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
1.4
Подано заяв:
7
Подано оригіналів:
6
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Примак Юлія Олександрівна 352.40 0.00 172.40 0.00 180.00 0.00 +
2 Коверсун Ганна Ігорівна 171.00 0.00 171.00 0.00 0.00 0.00 +
3 Пилипенко Тетяна Миколаївна 168.00 0.00 0.00 0.00 168.00 0.00 +
4 Лук'янов Дмитро Андрійович 166.00 0.00 0.00 0.00 166.00 0.00 +
5 Колосов Дмитро Богданович 165.00 0.00 165.00 0.00 0.00 0.00 +
6 Сівчикова Інна Сергіївна 157.00 0.00 0.00 0.00 157.00 0.00 +
7 Дмирашко Юлія Сергіївна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00