Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології в ресторанному господарстві
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1
Подано заяв:
10
Подано оригіналів:
10
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Браженко Ганна Вікторівна 175.00 0.00 0.00 0.00 175.00 0.00 +
2 Дубіна Денис Григорович 160.00 0.00 0.00 0.00 160.00 0.00 +
3 Ель-Та'алу Зайнаб Аббас 160.00 0.00 0.00 0.00 160.00 0.00 +
4 Меркулова Тетяна Геннадіївна 148.00 0.00 0.00 0.00 148.00 0.00 +
5 Котелевська Олена Анатоліївна 146.00 0.00 0.00 0.00 146.00 0.00 +
6 Кубельська Анастасія Олександрівна 144.00 0.00 0.00 0.00 144.00 0.00 +
7 Гусакова Ірина Вікторівна 130.00 0.00 0.00 0.00 130.00 0.00 +
8 Крячко Юлія Олександрівна 130.00 0.00 0.00 0.00 130.00 0.00 +
9 Сикал Олена Олександрівна 126.00 0.00 0.00 0.00 126.00 0.00 +
10 Тарасенко Віталій Олександрович 124.00 0.00 0.00 0.00 124.00 0.00 +