Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології в ресторанному господарстві
Всього місць:
35
Бюджетних місць:
22
Конкурс:
1.1
Подано заяв:
25
Подано оригіналів:
25
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Щокіна Маргарита Олександрівна 122.00 + 0.00 0.00 0.00 122.00 0.00 +
2 Танцюра Тетяна Іванівна 120.00 + 0.00 0.00 0.00 120.00 0.00 +
3 Рєчкін Євген Володимирович 138.00 0.00 0.00 0.00 138.00 0.00 +
4 Турчина Каріна Володимирівна 138.00 0.00 0.00 0.00 138.00 0.00 +
5 Криворучко Олексій Олександрович 136.00 0.00 0.00 0.00 136.00 0.00 +
6 Вельможна Світлана Олександрівна 135.00 0.00 0.00 0.00 135.00 0.00 +
7 Феоктістова Катерина Олександрівна 134.00 0.00 0.00 0.00 134.00 0.00 +
8 Скиба Людмила Сергіївна 133.00 0.00 0.00 0.00 133.00 0.00 +
9 Степанюк Тамара Віталіївна 133.00 0.00 0.00 0.00 133.00 0.00 +
10 Ванюшенко Марина Валентинівна 132.00 0.00 0.00 0.00 132.00 0.00 +
11 Данченко Марина Станіславівна 132.00 0.00 0.00 0.00 132.00 0.00 +
12 Кашенко Людмила Вікторівна 132.00 0.00 0.00 0.00 132.00 0.00 +
13 Погорєлова Маргарита Миколаївна 132.00 0.00 0.00 0.00 132.00 0.00 +
14 Попович Оксана Володимирівна 130.00 0.00 0.00 0.00 130.00 0.00 +
15 Гасанов Руслан Нізамович 126.00 0.00 0.00 0.00 126.00 0.00 +
16 Божко Олена Володимирівна 124.00 0.00 0.00 0.00 124.00 0.00 +
17 Жидкова Марина Сергіївна 123.00 0.00 0.00 0.00 123.00 0.00 +
18 Гладка Олена Юріївна 122.00 0.00 0.00 0.00 122.00 0.00 +
19 Картавцев Ігор Валерійович 121.00 0.00 0.00 0.00 121.00 0.00 +
20 Бабенко Едуард Анатолійович 120.00 0.00 0.00 0.00 120.00 0.00 +
21 Гальцов Павло Олександрович 120.00 0.00 0.00 0.00 120.00 0.00 +
22 Дудник Юрій Андрійович 120.00 0.00 0.00 0.00 120.00 0.00 +
23 Савенков Ігор Олександрович 120.00 0.00 0.00 0.00 120.00 0.00 +
24 Сосновік Наталія Сергіївна 120.00 0.00 0.00 0.00 120.00 0.00 +
25 Чередниченко Аліна Олександрівна 120.00 0.00 0.00 0.00 120.00 0.00 +