Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
12
Конкурс:
1.3
Подано заяв:
16
Подано оригіналів:
16
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Холодняк Олександр Олегович 183.00 0.00 0.00 0.00 183.00 0.00 +
2 Маркова Надія В'ячеславівна 183.00 0.00 0.00 0.00 183.00 0.00 +
3 Запорожець Сергій Станіславович 182.00 0.00 0.00 0.00 182.00 0.00 +
4 Польовик Олена Павлівна 181.00 0.00 0.00 0.00 181.00 0.00 +
5 Балабон Яна Володимирівна 178.00 0.00 0.00 0.00 178.00 0.00 +
6 Сухачова Анастасія Андріївна 176.00 0.00 0.00 0.00 176.00 0.00 +
7 Стаднік Тетяна Валентинівна 169.00 0.00 0.00 0.00 169.00 0.00 +
8 Тулученко Андрій Андрійович 162.00 0.00 0.00 0.00 162.00 0.00 +
9 Іванова Інна Ігорівна 161.00 0.00 0.00 0.00 161.00 0.00 + +
10 Ананчук Аліна Леонідівна 155.00 0.00 0.00 0.00 155.00 0.00 +
11 Олійник Ольга Русланівна 155.00 0.00 0.00 0.00 155.00 0.00 +
12 Дубкова Стелла Валеріївна 152.00 0.00 0.00 0.00 152.00 0.00 +
13 Пєвнєва Олена Миколаївна 145.00 0.00 0.00 0.00 145.00 0.00 +
14 Гринченко Ксенія Володимирівна 140.00 0.00 0.00 0.00 140.00 0.00 +
15 Штоюнда Дарія Григорівна 129.00 0.00 0.00 0.00 129.00 0.00 +
16 Хлебтунова Світлана Вікторівна 129.00 0.00 0.00 0.00 129.00 0.00 +