Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2012Черкаська областьСмілянський технікум харчових технологій Національного університету харчових технологій

обслуговування програмних систем і комплексів

Молодший спеціаліст
Галузь:
Інформатика та обчислювальна техніка
Спеціальність:
обслуговування програмних систем і комплексів
Спеціалізація:
Комп'ютерні науки
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
24
Конкурс:
1
Подано заяв:
24
Подано оригіналів:
24
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Шульга Володимир Іванович 28.60 + 0.00 10.60 0.00 18.00 0.00 + +
2 Дрига Ярослав Вікторович 19.50 + 0.00 8.50 0.00 11.00 0.00 +
3 Лєвєнцов Віктор Ігорович 16.10 + 0.00 8.10 0.00 8.00 0.00 +
4 Вирвихвіст Андрій Миколайович 32.80 0.00 10.80 0.00 22.00 0.00 + +
5 Щербина Тетяна Юріївна 30.10 0.00 10.10 2.00 18.00 0.00 +
6 Корнієнко Руслан Васильович 28.60 0.00 9.60 0.00 19.00 0.00 +
7 Булгаков Валентин Юрійович 28.10 0.00 8.30 1.80 18.00 0.00 +
8 Васюра Євгеній Владиславович 28.00 0.00 9.00 2.00 17.00 0.00 +
9 Гребенюк Анна Павлівна 26.70 0.00 8.90 1.80 16.00 0.00 +
10 Гончаров Андрій Андрійович 25.60 0.00 8.90 1.70 15.00 0.00 +
11 Швед Денис Олександрович 25.50 0.00 8.50 0.00 17.00 0.00 +
12 Хільченко Владислав Костянтинович 24.70 0.00 6.70 1.00 17.00 0.00 +
13 Ігнатенко Давид Сергійович 24.40 0.00 8.50 1.90 14.00 0.00 +
14 Костюченко Дмитро Олександрович 24.00 0.00 10.00 0.00 14.00 0.00 +
15 Коновал Станіслав Сергійович 23.60 0.00 6.60 0.00 17.00 0.00 +
16 Дмитраш Владислав Олександрович 23.20 0.00 6.20 1.00 16.00 0.00 +
17 Ягнюк Артем Олегович 22.50 0.00 6.70 1.80 14.00 0.00 +
18 Мирошніченко Максим Олександрович 19.80 0.00 5.80 0.00 13.00 0.00 +
19 Шульга Дарина Сергіївна 19.70 0.00 8.40 1.30 10.00 0.00 +
20 Кравець Володимир Андрійович 19.10 0.00 7.20 0.90 11.00 0.00 +
21 Шармар Вікторія Валеріївна 18.70 0.00 6.70 0.00 12.00 0.00 +
22 Чучко Віталій Олександрович 18.70 0.00 6.20 1.50 11.00 0.00 +
23 Кузьменко Віталій Сергійович 15.80 0.00 5.80 0.00 10.00 0.00 +
24 Чапля Сергій Володимирович 15.70 0.00 6.30 1.40 8.00 0.00 +