Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Будівельний факультет
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології продуктів бродіння і виноробства
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
13
Подано оригіналів:
12
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Лозова Єлизавета Анатоліївна 183.60 0.00 88.60 0.00 95.00 0.00 +
2 Гонсалєс Наталія Володимирівна 174.20 0.00 94.20 0.00 80.00 0.00 +
3 Филь Андрій Миколайович 166.60 0.00 86.60 0.00 80.00 0.00 +
4 Сотула Дар'я Олександрівна 163.40 0.00 98.40 0.00 65.00 0.00 + +
5 Лобода Світлана Олександрівна 160.00 0.00 80.00 0.00 80.00 0.00 +
6 Гашніков Андрій Олександрович 146.20 0.00 81.20 0.00 65.00 0.00 +
7 Данько Сергій Васильович 145.40 0.00 70.40 0.00 75.00 0.00 +
8 Шкарбан Валерій Валерійович 143.20 0.00 73.20 0.00 70.00 0.00 +
9 Кацапуга Яна Миколаївна 132.20 0.00 82.20 0.00 50.00 0.00 +
10 Колесніков Максим Валентинович 130.80 0.00 70.80 0.00 60.00 0.00 +
11 Лажевська Альона Віталіївна 126.40 0.00 79.40 0.00 47.00 0.00 +
12 Бузько Андрій Олегович 115.40 0.00 73.40 0.00 42.00 0.00 +
13 Шпилько Димитро Петрович 81.40 0.00 81.40 0.00 0.00 0.00