Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Спеціалізація:
Технік-технолог з технології харчування
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
17
Подано оригіналів:
8
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Остафійчук Віра Іванівна 461.80 286.50 175.30 0.00 0.00 0.00 +
2 Швець Олександра Анатоліївна 460.20 284.00 176.20 0.00 0.00 0.00 +
3 Хоравюк Ганна Дмитрівна 457.90 285.50 172.40 0.00 0.00 0.00 +
4 Свестун Віталій Васильович 451.90 288.00 163.90 0.00 0.00 0.00 +
5 Кабанова Ольга Володимирівна 451.50 280.00 171.50 0.00 0.00 0.00 +
6 Майданська Мадіна Вячеславівна 449.70 273.50 176.20 0.00 0.00 0.00 +
7 Скрипнюк Максим Георгійович 419.50 267.00 152.50 0.00 0.00 0.00 +
8 Майщук Євгеній Олександрович 417.60 266.00 151.60 0.00 0.00 0.00 +
9 Беднарчук Христина Володимирівна 488.00 307.00 181.00 0.00 0.00 0.00
10 Семенюк Вікторія Олексіївна 471.20 303.50 167.70 0.00 0.00 0.00
11 Соловей Микола Сергійович 471.00 299.50 171.50 0.00 0.00 0.00
12 Зегря Марина Олександрівна 457.00 276.00 181.00 0.00 0.00 0.00
13 Богданюк Діана Юліусівна 452.60 265.00 187.60 0.00 0.00 0.00
14 Гогоман Олександра Олександрівна 449.90 276.50 173.40 0.00 0.00 0.00
15 Петращук Богдан Романович 428.80 272.50 156.30 0.00 0.00 0.00
16 Булега Богдан Юрійович 422.50 260.50 162.00 0.00 0.00 0.00
17 Біньовська Юлія Петрівна 386.10 235.50 150.60 0.00 0.00 0.00