Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології в ресторанному господарстві
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
14
Конкурс:
1
Подано заяв:
14
Подано оригіналів:
14
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Золотун Ганна Андріївна 183.00 0.00 0.00 0.00 183.00 0.00 +
2 Аксюк Надія Василівна 179.00 0.00 0.00 0.00 179.00 0.00 +
3 Мартинюк Оксана Василівна 179.00 0.00 0.00 0.00 179.00 0.00 +
4 Щербань Марія Іванівна 175.00 0.00 0.00 0.00 175.00 0.00 +
5 Антошків Ірина Святославівна 174.00 0.00 0.00 0.00 174.00 0.00 +
6 Кузів Петро Петрович 169.00 0.00 0.00 0.00 169.00 0.00 +
7 Лисюк Дарія Олександрівна 165.00 0.00 0.00 0.00 165.00 0.00 +
8 Косаховський Валерій Миколайович 164.00 0.00 0.00 0.00 164.00 0.00 +
9 Финюк Любов Миколаївна 163.00 0.00 0.00 0.00 163.00 0.00 +
10 Франко Марина Сергіївна 163.00 0.00 0.00 0.00 163.00 0.00 +
11 Гаврищук Юліія Василівна 162.00 0.00 0.00 0.00 162.00 0.00 +
12 Кучерява Інна Василівна 158.00 0.00 0.00 0.00 158.00 0.00 +
13 Чобан Вероніка Валеріївна 158.00 0.00 0.00 0.00 158.00 0.00 +
14 Манзюк Микола Степанович 152.00 0.00 0.00 0.00 152.00 0.00 +