Державний вищий навчальний заклад " Донецький державний коледж харчових технологій і торгівлі"
Статистика
- Заяв
- 332
- Оригіналів
- 237
- Всього місць
- 875
- Бюджетних місць
- 131
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
69 | 125 | 40 | 19.4 |
Українська мова Математика |
Молодший спеціаліст |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування |
20 | 50 | 8 | 21.1 |
Українська мова Математика |
Молодший спеціаліст |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність |
34 | 100 | 25 | 19.5 |
Українська мова Математика |
Молодший спеціаліст |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування |
50 | 50 | 8 | 458.4 |
Українська мова та література Математика профільний Географія профільний |
Молодший спеціаліст |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
61 | 125 | 20 | 447.4 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
29 | 25 | 15 | 441.2 |
Українська мова та література Історія України профільний Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність |
68 | 100 | 15 | 461.3 |
Українська мова та література Історія України профільний Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
0 | 125 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
1 | 125 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування |
0 | 50 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |