Державний вищий навчальний заклад "Житомирський коледж ресторанно-туристичного бізнесу та торгівлі"
Статистика
- Заяв
- 200
- Оригіналів
- 166
- Всього місць
- 180
- Бюджетних місць
- 101
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність, Спеціалізація: товарознавець-комерсант |
18 | 30 | 20 | 14 |
Українська мова Математика |
Молодший спеціаліст |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Туристичне обслуговування |
25 | 30 | 11 | 21.1 |
Українська мова Географія |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Державний вищий навчальний заклад "Житомирський коледж ресторанно-туристичного бізнесу та торгівлі" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції, Спеціалізація: технік-технолог |
28 | 30 | 20 | 19.5 |
Українська мова Математика |
Молодший спеціаліст |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність, Спеціалізація: товарознавство в митній справі |
34 | 30 | 20 | 22.4 |
Українська мова Математика |
Молодший спеціаліст |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність, Спеціалізація: товарознавець-комерсант |
73 | 30 | 15 | 481.5 |
Українська мова та література |
Молодший спеціаліст |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції, Спеціалізація: технік-технолог |
22 | 30 | 15 | 456.6 |
Українська мова та література |