Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"
Статистика
- Заяв
- 151
- Оригіналів
- 151
- Всього місць
- 224
- Бюджетних місць
- 160
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст |
Факультет: Економічне Галузь: Сільське господарство і лісництво, Спеціальність: виробництво і переробка продукції рослинництва |
25 | 25 | 30 | 12.3 |
Українська мова Математика |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Механіко-технологічне Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка плодів і овочів |
25 | 30 | 25 | 11.2 |
Українська мова Математика |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Механіко-технологічне Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство |
25 | 25 | 25 | 15.8 |
Українська мова профільний Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Механіко-технологічне Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
25 | 30 | 25 | 14.6 |
Українська мова Математика |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Економічне Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: фінанси і кредит, Спеціалізація: Економіка та підприємництво |
6 | 4 | 30 | 14.5 |
Українська мова Математика |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Економічне Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Туристичне обслуговування, Спеціалізація: агент з туристичного обслуговування |
9 | 25 | 3 | 26.3 |
Українська мова Географія |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Механіко-технологічне Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
1 | 1 | 1 | 7.1 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Економічне Галузь: Сільське господарство і лісництво, Спеціальність: виробництво і переробка продукції рослинництва |
2 | 2 | 2 | 5.5 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Механіко-технологічне Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка плодів і овочів |
2 | 2 | 2 | 152 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Механіко-технологічне Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство |
5 | 8 | 5 | 443 |
Фаховий іспит профільний Фаховий іспит профільний Фаховий іспит профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Економічне Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: фінанси і кредит |
8 | 20 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний Фаховий іспит профільний Фаховий іспит профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Механіко-технологічне Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка плодів і овочів |
1 | 11 | 1 | 458.9 |
Фаховий іспит Фаховий іспит профільний Фаховий іспит профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Економічне Галузь: Сільське господарство і лісництво, Спеціальність: виробництво і переробка продукції рослинництва |
11 | 16 | 11 | 267.5 |
Фаховий іспит профільний Фаховий іспит профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Економічне Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Туристичне обслуговування |
5 | 17 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний Фаховий іспит профільний Фаховий іспит профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Механіко-технологічне Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
1 | 8 | 0 | 0 |
Фаховий іспит Фаховий іспит профільний Фаховий іспит профільний |