Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Статистика
- Заяв
- 764
- Оригіналів
- 312
- Всього місць
- 500
- Бюджетних місць
- 103
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
88 | 100 | 30 | 459.5 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування |
131 | 50 | 10 | 484.6 |
Українська мова та література Математика профільний Географія профільний |
Молодший спеціаліст |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
85 | 35 | 7 | 492.2 |
Українська мова та література Історія України профільний Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Туристичне обслуговування |
109 | 25 | 10 | 501.8 |
Українська мова та література Математика профільний Географія профільний |
Молодший спеціаліст |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: фінанси і кредит |
95 | 25 | 7 | 507.7 |
Українська мова та література Історія України профільний Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
20 | 25 | 10 | 433.9 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: економіка підприємства |
86 | 25 | 7 | 484 |
Українська мова та література Історія України профільний Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: комерційна діяльність |
102 | 40 | 7 | 492 |
Українська мова та література Історія України профільний Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
32 | 100 | 10 | 290.8 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування |
12 | 50 | 5 | 305.9 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Туристичне обслуговування |
4 | 25 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |