Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Спеціалізація:
технік-технолог
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
31
Подано оригіналів:
20

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Щербань Андрій Ігорович 19.30 + 0.00 5.30 0.00 14.00 0.00 +
2 Дацюк Богдан Вікторович 30.30 0.00 8.30 0.00 22.00 0.00 +
3 Магда Надія Ігорівна 27.40 0.00 9.40 0.00 18.00 0.00 +
4 Олійник Артем Борисович 26.70 0.00 6.70 0.00 20.00 0.00 +
5 Терещенко Роман Андрійович 26.00 0.00 9.00 0.00 17.00 0.00 +
6 Цихмейструк Тетяна Валентинівна 25.80 0.00 9.80 0.00 16.00 0.00 +
7 Пацера Валентина Сергіївна 25.80 0.00 8.80 0.00 17.00 0.00 +
8 Андреєв Максим Сергійович 25.50 0.00 6.50 0.00 19.00 0.00 +
9 Шилова Катерина Олегівна 23.50 0.00 8.50 0.00 15.00 0.00 +
10 Прокопець Олексій Геннадійович 23.20 0.00 7.20 0.00 16.00 0.00 +
11 Ящук Микита Брахімович 22.70 0.00 6.70 0.00 16.00 0.00 +
12 Ясінський Євгеній Сергійович 21.90 0.00 7.90 0.00 14.00 0.00 +
13 Шумейко Катерина Олександрівна 21.70 0.00 8.70 0.00 13.00 0.00 +
14 Гасило Андрій Васильович 20.00 0.00 6.00 0.00 14.00 0.00 +
15 Тутенко Микола Геннадійович 19.30 0.00 5.30 0.00 14.00 0.00 +
16 Полівенко Марія Сергіївна 19.20 0.00 8.20 0.00 11.00 0.00 +
17 Димерлій Ростислав Сергійович 18.10 0.00 6.10 0.00 12.00 0.00 +
18 Старинець Олександр Геннадійович 18.00 0.00 8.00 0.00 10.00 0.00 +
19 Безнисько Ольга Петрівна 17.70 0.00 6.70 0.00 11.00 0.00 +
20 Заворін Володимир Сергійович 17.90 0.00 4.90 0.00 13.00 0.00