Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Спеціалізація:
технік-технолог
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
11
Подано оригіналів:
10

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Петрашенко Діана Русланівна 17.60 + 0.00 8.60 0.00 9.00 0.00 +
2 Лазарчук Дмитро Сергійович 18.40 0.00 9.40 0.00 9.00 0.00 +
3 Воробйова Яна Вікторівна 17.70 0.00 8.70 0.00 9.00 0.00 +
4 Назаренко Максим Іванович 16.20 0.00 7.20 0.00 9.00 0.00 +
5 Пазюк Тетяна Анатоліївна 16.10 0.00 7.10 0.00 9.00 0.00 +
6 Литвиненко Тетяна Іванівна 15.30 0.00 9.30 0.00 6.00 0.00 +
7 Омельянчик Денис Олексійович 15.20 0.00 9.20 0.00 6.00 0.00 +
8 Литвиненко Ольга Іванівна 13.30 0.00 7.30 0.00 6.00 0.00 +
9 Машуренко Віталій Олександрович 13.20 0.00 7.20 0.00 6.00 0.00 +
10 Леба Вадим Анатолійович 10.30 0.00 4.30 0.00 6.00 0.00 +