Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
29
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
14
Подано оригіналів:
13

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Тимченко Ірина Петрівна 8.20 0.00 4.20 0.00 4.00 0.00 +
2 Рискаль Світлана Сергіївна 8.20 0.00 4.20 0.00 4.00 0.00 +
3 Овсяна Катерина Євгенівна 8.20 0.00 4.20 0.00 4.00 0.00 +
4 Захарченко Оксана Миколаївна 8.20 0.00 4.20 0.00 4.00 0.00 +
5 Розумнюк Валентин Анатолійович 7.40 0.00 3.40 0.00 4.00 0.00 +
6 Костюченко Анатолій Юрійович 7.00 0.00 4.00 0.00 3.00 0.00 +
7 Мисюра Раїса Іванівна 6.80 0.00 3.80 0.00 3.00 0.00 +
8 Кравчук Анна Анатоліївна 6.70 0.00 3.70 0.00 3.00 0.00 +
9 Мачигін Микола Юрійович 6.60 0.00 3.60 0.00 3.00 0.00 +
10 Плющ Юлія Сергіївна 6.40 0.00 3.40 0.00 3.00 0.00 +
11 Шевченко Антон Андрійович 6.40 0.00 3.40 0.00 3.00 0.00 +
12 Зубач Михайло Сергійович 6.10 0.00 3.10 0.00 3.00 0.00 +
13 Шевелєв Володимир Анатолійович 6.10 0.00 3.10 0.00 3.00 0.00 +