Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)
Факультет:
Ресторанне господарство
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
0
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
10
Подано оригіналів:
10

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Підлубна Єлизавета Олександрівна 190.50 0.00 0.00 0.00 190.50 0.00 +
2 Головко Тетяна Павлівна 181.00 0.00 0.00 0.00 181.00 0.00 +
3 Костиркіна Олена Вадимівна 171.50 0.00 0.00 0.00 171.50 0.00 +
4 Мішко Олександр Вікторович 171.50 0.00 0.00 0.00 171.50 0.00 +
5 Бояр Олексій Юрійович 162.00 0.00 0.00 0.00 162.00 0.00 +
6 Куян Оксана Юріївна 152.50 0.00 0.00 0.00 152.50 0.00 +
7 Жуков Владислав Олегович 143.00 0.00 0.00 0.00 143.00 0.00 +
8 Цимбал Богдан Валерійович 124.00 0.00 0.00 0.00 124.00 0.00 +
9 Зінченко Яна Володимирівна 181.00 0.00 0.00 0.00 181.00 0.00 +
10 Галушко Анастасія Іванівна 143.00 0.00 0.00 0.00 143.00 0.00 +