Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
7
Подано оригіналів:
2

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Мартиненко Тетяна Олегівна 462.60 293.00 169.60 0.00 0.00 0.00 +
2 Ситник Марина Андріївна 426.30 279.50 146.80 0.00 0.00 0.00 +
3 Павелкін Іван Миколайович 423.10 263.00 160.10 0.00 0.00 0.00 +
4 Кулинська Наталія Ігорівна 420.80 263.50 157.30 0.00 0.00 0.00 +
5 Вишкварко Ірина Олександрівна 455.40 282.00 173.40 0.00 0.00 0.00 +
6 Заруднюк Роман Олександрович 446.40 282.50 163.90 0.00 0.00 0.00 +
7 Лівицький Сергій Олегович 424.10 273.50 150.60 0.00 0.00 0.00 +