Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
13
Конкурс:
1.8
Подано заяв:
23
Подано оригіналів:
13

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Іванова Тетяна Миколаївна 238.17 0.00 88.00 0.00 121.00 0.00 +
2 Коровіна Марія Володимирівна 235.42 0.00 90.00 0.00 135.00 0.00 +
3 Шевченко Тетяна Петрівна 235.00 0.00 93.00 0.00 122.00 0.00 +
4 Сизоненко Дмитро Юрійович 230.00 0.00 91.00 0.00 139.00 0.00 +
5 Мензелевський Євген Володимирович 228.17 0.00 88.00 0.00 131.00 0.00 +
6 Коломієць Наталія Сергіївна 227.00 0.00 86.00 0.00 116.00 0.00 +
7 Герасименко Марина Юріївна 224.92 0.00 93.00 0.00 121.00 0.00 +
8 Морозюк Роман Андрійович 224.00 0.00 91.00 0.00 128.00 0.00 +
9 Хавро Аліна Юріївна 221.17 0.00 94.00 0.00 108.00 0.00 +
10 Мозоль Юлія Василівна 221.00 0.00 91.00 0.00 125.00 0.00 +
11 Пархоменко Олена Олегівна 219.50 0.00 92.00 0.00 125.00 0.00 +
12 Мухомор Наталя Ігорівна 214.00 0.00 91.00 0.00 120.00 0.00 +
13 Лопушняк Андрій Миколайович 211.00 0.00 87.00 0.00 124.00 0.00 +
14 Янушко Яна Миколаївна 196.00 0.00 87.00 0.00 109.00 0.00 +
15 Мельник Віталія Миколаївна 189.00 0.00 85.00 0.00 104.00 0.00
16 Жуковський Володимир Анатолійович 188.00 0.00 83.00 0.00 105.00 0.00 +