Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
бродильних, консервних і цукрових виробництв
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
20
Бюджетних місць:
7
Конкурс:
1.3
Подано заяв:
9
Подано оригіналів:
7

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Гончар Юлія Олександрівна 210.00 0.00 91.00 0.00 116.00 0.00 +
2 Калітка Валентина Василівна 210.00 0.00 91.00 0.00 116.00 0.00 +
3 Лановенко Людмила Василівна 209.00 0.00 91.00 0.00 115.00 0.00 +
4 Шевчук Оксана Олегівна 201.00 0.00 90.00 0.00 111.00 0.00 +
5 Вагіна Ганна Василівна 199.00 0.00 88.00 0.00 111.00 0.00 +
6 Чорноштан Олександр Сергійович 197.00 0.00 85.00 0.00 109.00 0.00 +
7 Кузьменко Олександр Вікторович 192.00 0.00 79.00 0.00 110.00 0.00 +
8 Плаксєєва Наталя Дмитрівна 189.00 0.00 79.00 0.00 110.00 0.00 +
9 Буряк Ірина Сергіївна 188.00 0.00 80.00 0.00 105.00 0.00 +