Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
бродильних, консервних і цукрових виробництв
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології цукру та полісахаридів
Всього місць:
20
Бюджетних місць:
7
Конкурс:
1.1
Подано заяв:
8
Подано оригіналів:
7

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Данілевич Олександра Володимирівна 231.00 0.00 93.00 0.00 135.00 0.00 + +
2 Грицай Юлія Олександрівна 226.00 0.00 92.00 0.00 134.00 0.00 + +
3 Силюк Тетяна Петрівна 225.00 0.00 92.00 0.00 133.00 0.00 + +
4 Завражна Жанна-Софія Едуардівна 224.00 0.00 93.00 0.00 131.00 0.00 + +
5 Тарасенко Юлія Валеріївна 224.00 0.00 92.00 0.00 132.00 0.00 +
6 Рябоконь Анна Миколаївна 205.00 0.00 87.00 0.00 118.00 0.00 +
7 Роженко Ігор Вікторович 203.00 0.00 89.00 0.00 114.00 0.00 +
8 Полтавець Наталія Сергіївна 87.00 0.00 87.00 0.00 0.00 0.00 +