Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології в ресторанному господарстві
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
11
Конкурс:
1.7
Подано заяв:
19
Подано оригіналів:
11

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Івахно Ольга Олександрівна 245.00 0.00 92.00 0.00 143.00 0.00 + +
2 Медвідь Ірина Миколаївна 234.00 0.00 91.00 0.00 141.00 0.00 + +
3 Шинкарук Марія Ігорівна 225.00 0.00 90.00 0.00 135.00 0.00 + +
4 Павленко Анна Анатоліївна 224.00 0.00 88.00 0.00 131.00 0.00 + +
5 Сакун Максим Миколайович 215.00 0.00 83.00 0.00 132.00 0.00 +
6 Турок Олена Сергіївна 197.00 0.00 82.00 0.00 115.00 0.00 +
7 Давиденко Тетяна Станіславівна 195.00 0.00 95.00 0.00 100.00 0.00 + +
8 Роман Юлія Андріївна 195.00 0.00 82.00 0.00 113.00 0.00 +
9 Цигоняко Анна Михайлівна 190.00 0.00 88.00 0.00 102.00 0.00 +
10 Пшенічнікова Юлія Олегівна 187.00 0.00 83.00 0.00 99.00 0.00 +
11 Іваненко Ольга Андріївна 182.00 0.00 77.00 0.00 105.00 0.00 +
12 Лаптєва Юлія Станіславівна 182.00 0.00 74.00 0.00 108.00 0.00 +
13 Федіна Тетяна Олександрівна 171.00 0.00 71.00 0.00 100.00 0.00 +
14 Дешко Ярослав Миколайович 162.00 0.00 72.00 0.00 90.00 0.00 +
15 Тополь Інна Василівна 192.00 0.00 82.00 0.00 110.00 0.00 +