Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
бродильних, консервних і цукрових виробництв
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
20
Бюджетних місць:
6
Конкурс:
2.7
Подано заяв:
16
Подано оригіналів:
9

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Буряк Ірина Сергіївна 158.00 0.00 80.00 0.00 78.00 0.00 +
2 Тесленко Анастасія Михайлівна 158.00 0.00 82.00 0.00 76.00 0.00 +
3 Краснова Марина Вячеславівна 155.00 0.00 82.00 0.00 73.00 0.00 +
4 Плаксєєва Наталя Дмитрівна 152.00 0.00 79.00 0.00 73.00 0.00 +
5 Лаврінчук Юлія Василівна 148.00 0.00 79.00 0.00 69.00 0.00 +
6 Савчук Альона Іванівна 146.00 0.00 83.00 0.00 63.00 0.00 +
7 Миронець Наталія Володимирівна 142.00 0.00 77.00 0.00 65.00 0.00 +
8 Огольцов Дмитро Михайлович 136.00 0.00 73.00 0.00 63.00 0.00 +
9 Кузьменко Олександр Вікторович 154.00 0.00 79.00 0.00 75.00 0.00 +
10 Демиденко Павло Васильович 129.00 0.00 69.00 0.00 60.00 0.00 +
11 Шевчук Оксана Олегівна 175.00 0.00 90.00 0.00 85.00 0.00 +
12 Лановенко Людмила Василівна 174.00 0.00 91.00 0.00 83.00 0.00 +
13 Вагіна Ганна Василівна 171.00 0.00 88.00 0.00 83.00 0.00 +
14 Гончар Юлія Олександрівна 171.00 0.00 91.00 0.00 80.00 0.00 +
15 Калітка Валентина Василівна 170.00 0.00 91.00 0.00 79.00 0.00 +
16 Чорноштан Олександр Сергійович 169.00 0.00 85.00 0.00 84.00 0.00 +