Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання)
Факультет:
готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
20
Конкурс:
1.4
Подано заяв:
28
Подано оригіналів:
20

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Милокостенко Мар'яна Миколаївна 47.00 + 0.00 0.00 0.00 47.00 0.00 +
2 Литвиненко Тетяна Анатоліївна 75.00 0.00 0.00 0.00 75.00 0.00 +
3 Дорошкевич Руслан Юрійович 72.00 0.00 0.00 0.00 72.00 0.00 +
4 Галатенко Оксана Василівна 72.00 0.00 0.00 0.00 72.00 0.00 +
5 Томко Сергій Костянтинович 72.00 0.00 0.00 0.00 72.00 0.00 +
6 Салинко Роман Андрійович 70.00 0.00 0.00 0.00 70.00 0.00 + +
7 Бідзюра Надія Михайлівна 70.00 0.00 0.00 0.00 70.00 0.00 + +
8 Бєлорукова Євгенія Сергіївна 67.00 0.00 0.00 0.00 67.00 0.00 + +
9 Матвійчук Юлія Сергіївна 63.00 0.00 0.00 0.00 63.00 0.00 +
10 Комарницький Роман Вікторович 62.00 0.00 0.00 0.00 62.00 0.00 + +
11 Тельна Ганна Миколаївна 60.00 0.00 0.00 0.00 60.00 0.00 +
12 Стратійчук Олександр Юрійович 57.00 0.00 0.00 0.00 57.00 0.00 +
13 Горзей Антал-Міклош Оттович 53.00 0.00 0.00 0.00 53.00 0.00 +
14 Захарчук Марина Анатоліївна 50.00 0.00 0.00 0.00 50.00 0.00 +
15 Лапа Вікторія Дмитрівна 45.00 0.00 0.00 0.00 45.00 0.00 +
16 Лесів Юрій Олегович 43.00 0.00 0.00 0.00 43.00 0.00 +
17 Панчук Іван Вікторович 40.00 0.00 0.00 0.00 40.00 0.00 +
18 Киричок Максим Вікторович 37.00 0.00 0.00 0.00 37.00 0.00 +
19 Лукеча Валерія Юріївна 35.00 0.00 0.00 0.00 35.00 0.00 +
20 Руденко Володимир Анатолійович 33.00 0.00 0.00 0.00 33.00 0.00 +
21 Гітунець Юлія Русланівна 80.00 0.00 0.00 0.00 80.00 0.00 +
22 Булах Лідія Григорівна 80.00 0.00 0.00 0.00 80.00 0.00 +
23 Биткова Валентина Миколаївна 75.00 0.00 0.00 0.00 75.00 0.00 + +
24 Штим Катерина Андріївна 75.00 0.00 0.00 0.00 75.00 0.00 +
25 Стародуб Анна Анатоліївна 80.00 + 0.00 0.00 0.00 80.00 0.00 +
26 Леушина Марина Едуардівна 80.00 + 0.00 0.00 0.00 80.00 0.00 +