Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)
Факультет:
технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
197
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
2.1
Подано заяв:
17
Подано оригіналів:
8

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Слободяник Юлія Анатоліївна 82.00 0.00 0.00 0.00 82.00 0.00 + +
2 Тихончук Іван Сергійович 82.00 0.00 0.00 0.00 82.00 0.00 +
3 Ластовецька Анастасія Володимирівна 75.00 0.00 0.00 0.00 75.00 0.00 + +
4 Шелемех Ірина Олександрівна 70.00 0.00 0.00 0.00 70.00 0.00 + +
5 Бойко Олександр Анатолійович 70.00 0.00 0.00 0.00 70.00 0.00 +
6 Дідоша Анна Іванівна 70.00 0.00 0.00 0.00 70.00 0.00 +
7 Барановська Оксана Олегівна 70.00 0.00 0.00 0.00 70.00 0.00 +
8 Міщук Маргарита Миколаївна 62.00 0.00 0.00 0.00 62.00 0.00 + +