Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання та переробки водних біоресурсів
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1.3
Подано заяв:
13
Подано оригіналів:
16

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Заєць Лідія Олександрівна 5.00 + 0.00 0.00 0.00 5.00 0.00 +
2 Корнієнко Наталя Олександрівна 5.00 0.00 0.00 0.00 5.00 0.00 + +
3 Плохотнюк Наталія Юріївна 5.00 0.00 0.00 0.00 5.00 0.00 + +
4 Охрименко Юлія Вікторівна 5.00 0.00 0.00 0.00 5.00 0.00 + +
5 Агаркова Віра Геннадіївна 5.00 0.00 0.00 0.00 5.00 0.00 + +
6 Чорний Олексій Анатолійович 5.00 0.00 0.00 0.00 5.00 0.00 +
7 Черташ Вікторія Андріївна 5.00 0.00 0.00 0.00 5.00 0.00 +
8 Шевченко Кристина Олегівна 5.00 0.00 0.00 0.00 5.00 0.00 +
9 Митриченкова Марина Олександрівна 5.00 0.00 0.00 0.00 5.00 0.00 +
10 Вохміна Ілона Ігорівна 5.00 0.00 0.00 0.00 5.00 0.00 +
11 Попова Анастасія Максимівна 5.00 0.00 0.00 0.00 5.00 0.00 +
12 Ліпатенкова Ганна Ігорівна 5.00 0.00 0.00 0.00 5.00 0.00 +
13 Ревнюк Оксана Іванівна 5.00 0.00 0.00 0.00 5.00 0.00 +
14 Лубянов Максим Володимирович 3.00 0.00 0.00 0.00 3.00 0.00 +
15 Клочко Наталя Олександрівна 5.00 0.00 0.00 0.00 5.00 0.00 +
16 Федишена Віра Іванівна 4.00 0.00 0.00 0.00 4.00 0.00 +