Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
20
Конкурс:
1.2
Подано заяв:
23
Подано оригіналів:
20

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Сідоркіна Анастасія Сергіївна 21.30 + 0.00 9.30 0.00 12.00 0.00 +
2 Кромліді Дар'я Олександрівна 23.00 0.00 9.00 0.00 14.00 0.00 +
3 Аблаєв Фікрет Енверович 21.50 0.00 7.50 0.00 14.00 0.00 +
4 Пахомова Альона Володимирівна 19.90 0.00 7.90 0.00 12.00 0.00 +
5 Куренков Костянтин Олександрович 17.70 0.00 6.70 0.00 11.00 0.00 +
6 Вискочко Маргарита Олександрівна 17.25 0.00 8.25 0.00 9.00 0.00 +
7 Антонов Вадим Олександрович 16.80 0.00 7.80 0.00 9.00 0.00 +
8 Астафурова Тетяна Володимирівна 16.30 0.00 7.30 0.00 9.00 0.00 +
9 Янцух Ганна Олександрівна 16.20 0.00 6.20 0.00 10.00 0.00 +
10 Дєньга Олександр Сергійович 16.20 0.00 7.20 0.00 9.00 0.00 +
11 Григоренко Олексій Вікторович 15.70 0.00 7.70 0.00 8.00 0.00 +
12 Шалаєва Анастасія Олексіївна 15.60 0.00 7.60 0.00 8.00 0.00 +
13 Капій Владислав Юрійович 15.60 0.00 6.60 0.00 9.00 0.00 +
14 Назаренко Ольга Олегівна 15.60 0.00 7.60 0.00 8.00 0.00 +
15 Поволоцька Олександра Геннадіївна 15.50 0.00 7.50 0.00 8.00 0.00 +
16 Шушканова Катерина Олексіївна 15.40 0.00 6.40 0.00 9.00 0.00 +
17 Костюков Володимир Дмитрович 15.30 0.00 6.30 0.00 9.00 0.00 +
18 Опаренко Богдан Анрійович 15.30 0.00 7.30 0.00 8.00 0.00 +
19 Погребняк Даніїл Ігорович 15.20 0.00 6.20 0.00 9.00 0.00 +
20 Янковський Владислав Ігорович 15.00 0.00 6.00 0.00 9.00 0.00 +