Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр
Факультет:
Факультет механізації виробництва і технології переробки сільськогосподарської продукції
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології жирів і жирозамінників
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
9
Конкурс:
3.1
Подано заяв:
28
Подано оригіналів:
9

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Аврамов Володимир Кирилович 667.80 492.50 175.30 0.00 0.00 0.00 +
2 Каневська Аліна Олександрівна 646.30 462.50 183.80 0.00 0.00 0.00 + +
3 Єремізін Андрій Сергійович 632.00 475.00 143.00 14.00 0.00 0.00 +
4 Садамон Лілія Робертівна 620.00 449.50 170.50 0.00 0.00 0.00 +
5 Биков Арсеній Олегович 617.90 459.00 144.90 14.00 0.00 0.00 +
6 Сергієнко Євген Сергійович 614.00 443.50 170.50 0.00 0.00 0.00 +
7 Фомичов Тимофій Юрійович 595.90 423.50 172.40 0.00 0.00 0.00 +
8 Мінін Кирило Олександрович 590.70 423.00 167.70 0.00 0.00 0.00 +
9 Зуєва Інна Валеріївна 582.40 418.50 163.90 0.00 0.00 0.00 +