Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр
Факультет:
Факультет механізації виробництва і технології переробки сільськогосподарської продукції
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
7
Конкурс:
3.4
Подано заяв:
24
Подано оригіналів:
7

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Зуріліна Катерина Олександрівна 694.50 504.00 190.50 0.00 0.00 0.00 + +
2 Холявкіна Анастасія Романівна 675.70 483.50 176.20 16.00 0.00 0.00 +
3 Відінєєва Тетяна Олексіївна 655.40 472.50 182.90 0.00 0.00 0.00 +
4 Макуха Юлія Олегівна 652.40 470.50 181.90 0.00 0.00 0.00 +
5 Петренко Олександра Едуардівна 609.20 441.50 167.70 0.00 0.00 0.00 +
6 Дем'янчук Іван Володимирович 603.40 458.50 144.90 0.00 0.00 0.00 +
7 Тохтаров Емір Серверович 598.70 422.50 176.20 0.00 0.00 0.00 +