Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет механізації виробництва і технології переробки сільськогосподарської продукції
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології продуктів бродіння і виноробства
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1
Подано заяв:
10
Подано оригіналів:
10

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Митрофанова Марина Андріївна 554.80 0.00 183.80 0.00 371.00 0.00 +
2 Проботюк Світлана Миколаївна 511.70 0.00 186.70 0.00 325.00 0.00 +
3 Межмедінова Аліє Фератівна 506.00 0.00 199.00 0.00 307.00 0.00 +
4 Мостова Ольга Володимирівна 491.30 0.00 194.30 0.00 297.00 0.00 +
5 Семериков Іван Володимирович 477.40 0.00 173.40 0.00 304.00 0.00 +
6 Балух Павло Володимирович 476.80 0.00 165.80 0.00 311.00 0.00 +
7 Мартиновська Аліна Василівна 472.60 0.00 187.60 0.00 285.00 0.00 +
8 Волощук Вікторія Павлівна 452.30 0.00 174.30 0.00 278.00 0.00 +
9 Мосесіян Василина Данилівна 451.40 0.00 155.40 0.00 296.00 0.00 +
10 Сударський Юрій Вікторович 447.90 0.00 164.90 0.00 283.00 0.00 +