Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет механізації виробництва і технології переробки сільськогосподарської продукції
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології жирів і жирозамінників
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
6
Конкурс:
1
Подано заяв:
6
Подано оригіналів:
6

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Калашник Альона Олександрівна 527.20 0.00 195.20 0.00 332.00 0.00 +
2 Болтишева Анастасія Іванівна 487.30 0.00 174.30 0.00 313.00 0.00 +
3 Єгорова Єлизавета Олексіївна 473.70 0.00 167.70 0.00 306.00 0.00 +
4 Мазнєва Анастасія Ігорівна 469.40 0.00 173.40 0.00 296.00 0.00 +
5 Нечуя Яна Сергіївна 463.00 0.00 162.00 0.00 301.00 0.00 +
6 Малікова Надія Олександрівна 459.40 0.00 173.40 0.00 286.00 0.00 +