Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Харчових технологій та ресторанного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Спеціалізація:
Технік-технолог з технології харчування
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
15
Подано оригіналів:
15

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Голанова Світлана Романівна 25.00 0.00 9.00 0.00 16.00 0.00 +
2 Корнійчук Тетяна Володимирівна 23.10 0.00 8.10 0.00 15.00 0.00 +
3 Зуйкін Антон Сергійович 22.20 0.00 8.20 0.00 14.00 0.00 +
4 Бучацький Дмитро Андрійович 21.90 0.00 5.90 0.00 16.00 0.00 +
5 Шевкопляс Юрій Володимирович 21.80 0.00 8.80 0.00 13.00 0.00 +
6 Куртмаметов Руслан Артурович 21.70 0.00 6.70 0.00 15.00 0.00 +
7 Болотіна Арина Олексіївна 20.70 0.00 7.70 0.00 13.00 0.00 +
8 Юсупов Асан Шукуржонович 20.60 0.00 5.60 0.00 15.00 0.00 +
9 Астредінов Олександр Віталійович 18.70 0.00 5.70 0.00 13.00 0.00 +
10 Чобанов Нурі Нурвелітович 18.60 0.00 7.60 0.00 11.00 0.00 +
11 Ніколенко Володимир Павлович 18.50 0.00 5.50 0.00 13.00 0.00 +
12 Сабрієв Сєлім Решатович 17.80 0.00 5.80 0.00 12.00 0.00 +
13 Степанов Максим Володимирович 16.40 0.00 4.40 0.00 12.00 0.00 +
14 Авраміді Карина Олексіївна 15.00 0.00 5.00 0.00 10.00 0.00 +
15 Пасєка Олександр Віталійович 14.40 0.00 4.40 0.00 10.00 0.00 +