Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Факультет:
Харчових технологій та ресторанного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Спеціалізація:
Технік-технолог з технології харчування
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
26
Подано оригіналів:
8

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Джелілов Алім Арсенович 474.30 307.50 166.80 0.00 0.00 0.00 +
2 Умєрова Діляра Іззетівна 464.90 301.00 163.90 0.00 0.00 0.00 +
3 Денисяк Вікторія Андріївна 458.20 289.50 168.70 0.00 0.00 0.00 +
4 Ротар Валерія Геннадіївна 452.10 291.00 161.10 0.00 0.00 0.00 +
5 Кадиров Тімур Зудійович 431.80 274.50 157.30 0.00 0.00 0.00 +
6 Якубенко Дмитро Вікторович 429.20 280.50 148.70 0.00 0.00 0.00 +
7 Асанов Джафер Сейдаметович 422.50 270.00 152.50 0.00 0.00 0.00 +
8 Смаженко Віктор Олександрович 420.50 276.50 144.00 0.00 0.00 0.00 +
9 Мінькова Олена Олегівна 414.50 251.50 163.00 0.00 0.00 0.00 +