Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Факультет:
Харчових технологій та ресторанного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Спеціалізація:
Технік-технолог з технології харчування
Всього місць:
8
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
4
Подано оригіналів:
3

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Соломатіна Катерина Сергіївна 10.10 0.00 10.10 0.00 0.00 0.00 + +
2 Губіна Вікторія Олександрівна 9.20 0.00 9.20 0.00 0.00 0.00 +
3 Ханарін Дмитро Олександрович 8.10 0.00 8.10 0.00 0.00 0.00 +