Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
20
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
10
Подано оригіналів:
8

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Шейнова Олена Андріївна 22.70 + 0.00 6.70 0.00 16.00 0.00 +
2 Дорожко Інна Юріївна 27.30 0.00 9.30 0.00 18.00 0.00 +
3 Блажко Михайло Русланович 26.10 0.00 9.10 0.00 17.00 0.00 +
4 Бондарець Яна Василівна 23.90 0.00 7.90 0.00 16.00 0.00 +
5 Грушецька Оксана Віталіївна 23.70 0.00 8.70 0.00 15.00 0.00 +
6 Топольчук Анастасія Ігорівна 22.80 0.00 6.80 0.00 16.00 0.00 +
7 Лях Юрій Андрійович 22.40 0.00 7.40 0.00 15.00 0.00 +
8 Радов Євгеній Олександрович 22.30 0.00 6.30 0.00 16.00 0.00 +
9 Зеленецька Надія Іванівна 22.00 0.00 8.00 0.00 14.00 0.00 +